Nieuwe verlichting in de Manege in 't BioBos

IMG_3062.jpgdonderdag 07 juni 2018

De Lionsclub Renkum Ostrabeke plaatst in samenwerking met Conntech, Kersten Retail en Triple-A LED Benelux - verlichting in de manege.

En het werd licht. Prettig licht. Rustig licht. Maar bovenal licht dat met een factor 10 bespaart op de energiekosten. De Lionsclub Renkum Ostrabeke stak de handen uit de mouwen om alle verlichting in de Manege in 't BioBos te vervangen. Het team deed dit in samenwerking met Conntech, Kersten Retail en Triple-A LED Benelux.

Ed van Dalen, aankomend president van de Lionsclub en directeur van Conntech, nam hiervoor het initiatief: "Al jaren draag ik het Bio Vakantieoord een warm hart toe. Ik ben mij er van bewust - met twee gezonde kinderen - dat een ongeluk soms in een klein hoekje zit en dat het leven plotsklaps anders kan lopen. Het voelt fijn om persoonlijk, met mijn team van de serviceclub en met mijn bedrijf, organisaties als Bio af en toe een steuntje in de rug geven om mensen die het minder treffen te helpen".

Zowel in de vergaderruimte, de kantine, de stallen en in de paardenbak werden alle lampen vervangen. Niek Vink, directeur van Triple-A Benelux, leverde de A-Klasse LED-verlichting van de Duitse fabrikant TRiALED tegen minder dan de kostprijs. Kersten Retail stelde medewerkers beschikbaar om de verlichting aan te brengen.

Het Bio Vakantieoord is enorm blij met deze grote gift in materialen en mankracht en dankt allen die hieraan met groot enthousiasme in hun vrije tijd aan meewerkten. 

 

« Terug

IBAN: NL13 INGB 0004 8969 28